Pluk&Proef kruidenwinkel

Pluk&Proef

Kersverse kruidenwinkel,

uitblinker in persoonlijk

contact

Fonkel regelt alles waaraan jij je kostbare tijd liever niet besteedt

Een kersverse winkel met gedroogde kruiden, kruidenmixen en verse kruiden die in de winkel groeien: met Pluk&Proef wil Mariëlle Koelewijn een begrip in Putten neerzetten. “Ik wil klanten bewust maken van de mogelijkheden die je met kruiden in de keuken hebt.”

Naast kruiden verkoopt Mariëlle ook reform en biologische producten en keukengerei. In haar ondernemen staan transparantie en eerlijkheid voorop. “Transparantie gaat over waar producten vandaan komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de producten in mijn winkel eerlijk vervaardigd zijn, onder goede omstandigheden voor dier, mens en milieu”, zegt Mariëlle. “Maar het gaat ook om zo min mogelijk verspilling. Je kunt in de winkel precies aangeven wat je nodig hebt; je hoeft niets weg te gooien. Klanten kunnen een potje van thuis meenemen, zodat er ook zo min mogelijk verpakkingen nodig zijn.”

Lees verder>>

“Met Fonkel kost mijn

administratie me

weinig tijd. Dat geeft

me tijd voor andere,

leukere dingen!”

Mariëlle Koelewijn van Pluk&Proef

Persoonlijk contact voorop

Pluk&Proef moet niet de zoveelste winkel zijn, met oppervlakkig contact met klanten. “Ik help klanten bij het bewust worden van hun levensstijl; ik maak daar graag onderdeel van uit. Pluk&Proef biedt een beleving, het is meer dan alleen een winkel. Zo kunnen klanten hier kruidenthee proeven.” De winkel is net een paar weken open en positieve reacties stromen binnen. “Klanten geven aan dat het er goed uitziet, dat de winkel een gezellige sfeer heeft. Ze raken geïnspireerd”, zegt Mariëlle.

Quotes van onze andere klanten

  • ”Top, super, ideaal, ik zou het iedereen aanbevelen”
  • ”Thanks again for the intro yesterday. It was very useful and I am very impressed with your services!”
  • ”Voor het eerst in een paar jaar tijd ben ik onder de indruk van mijn accountant.”
  • ”Bijzonder om te merken hoe snel en correct zaken worden opgepakt en afgehandeld!”
  • ”Ik vind jullie echt 'cool'”
  • ”Dat is nog eens een persoonlijke aanpak van de accountants!”
  • ”Fonkel is onze persoonlijke coach, bij het bepalen van de strategie, die we willen volgen voor ons bedrijf”
  • ”Ik zou Fonkel omschrijven als 'betrouwbaar, vakkennis, duidelijk, altijd bereikbaar', kortom met recht uitblinkers in hun vak. Enorm blij dat we voor jullie hebben gekozen.”
  • ”Eindelijk een normale en leuke accountant, absoluut tevreden”

Uitblinken in ondernemen

“Ik blink uit in makkelijk contact leggen, met de klant, leveranciers of partners zoals Fonkel”, zegt Mariëlle. “Het persoonlijke contact en de persoonlijke aandacht van Fonkel spreken mij het meeste in ze aan. Ik ben niet zo’n persoon van achter de computer zitten en dingen uitzoeken. Ik kan nu een appje met een vraag sturen en krijg vaak nog dezelfde dag antwoord.”

Ze laat eerlijk weten: administratie en boekhouding heeft niet haar interesse. Mariëlle: “Met alleen een online boekhoudpakket was ik er zelf nooit uitgekomen. Het fijne aan Fonkel: ze helpen mij in gewone taal, met daar waar mijn interesse niet ligt. Ze denken en werken met me mee.”

Dan gaat het onder meer over administratieve obstakels of het regelen van financiering. “Bijvoorbeeld: wat moet ik met een factuur als ik producten uit het buitenland heb gekocht, en hoe zit het dan met de BTW?”, zegt Mariëlle. “Fonkel heeft me ook geholpen met de financieringsaanvraag. Hoe ga je zoiets aanpakken en hoe verloopt het? Ze zijn ook meegegaan naar gesprekken erover. Maar ook voor vragen over bankzaken en de koppeling aan het boekhoudpakket kan ik altijd bij Fonkel terecht.”

Hoe helpt Fonkel jou verder bij het ondernemen?

“Met het werk van Fonkel heb ik mijn handen vrij om dingen te doen die ik leuk vind. Zo kan ik alle creatieve dingen doen en juist de lastige en niet-leuke taken laten regelen. Het kost me weinig tijd om met mijn administratie bezig te zijn. Dat geeft me tijd voor andere, leuke dingen!”

Alexandra

In 5 stappen gemakkelijk en eenvoudig overstappen naar Fonkel.

Download mijn uitgebreide Overstapplan.

In 5 stappen gemakkelijk en eenvoudig overstappen naar Fonkel.

Download mijn uitgebreide Overstapplan.

Alexandra

Leuk! Waar spreken we af?

Mariëlle heeft het goed voor elkaar, maar waar liggen de kansen voor jouw bedrijf? Wat zou je nou echt wel eens willen weten? Waar ben je naar op zoek? Een goed gesprek, daar houden we van. Waar spreken we af?

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Inloggen