Fonkel genomineerd voor twee Yuki Awards 2018

Met trots melden wij dat Fonkel als Yuki-partner is genomineerd voor de Yuki Operational Excellence Award 2018. Maar dat is niet de enige award waarvoor Fonkel in de strijd is bij het Yuki Operational Excellence gala. Fonkel is namelijk ook genomineerd voor de Yuki Marketing Award 2018.

Bij Operational Excellence gaat het om uitblinken in de dienstverlening aan de klant. Het is een denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. Als Fonkel zijn we superblij met deze waardering. Een hele gave teamprestatie en een mooie basis om verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen!

Op woensdag 19 september worden de Yuki Awards uitgereikt tijdens het Yuki gala 2018.

Samenwerking met Yuki

Fonkel streeft naar moeiteloos ondernemen door boekhoudingen maximaal te automatiseren en het bieden van actuele overzichten van je boekhouding. Wij werken om deze reden samen met Yuki. Met de software van Yuki hoef je als ondernemer alleen documenten en berichten in te scannen en naar ons te verzenden. De verwerking van de documenten gaat automatisch door het intelligente en zelflerende systeem van Yuki. De documenten worden vervolgens gecontroleerd en ingeboekt door een ervaren Fonkel-medewerker. Zo verzekert Fonkel je van een actuele boekhouding én tijdig advies.

Benieuwd hoe jij kan uitblinken in ondernemen door de inzet van Yuki? Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Inloggen
Tijd: het schaarse goed van de ondernemerpull-the-goalie-hoe-ijshockey-je-als-ondernemer-laat-uitblinken