Ingrediënten van een bruisende locatie

Fonkel heeft een extra nieuwe locatie! We zijn er erg enthousiast over: de nieuwe locatie faciliteert ons optimaal in (samen)werken. Een locatie is voor ons niet leidend, digitaal werken en samenwerken wél. Onze nieuwe locatie is meer dan alleen een plek om te werken. Het past bij onze manier van werken, ondernemers ondersteunen en het leveren van een optimale klantwaarde. Deze ingrediënten namen wij mee voor een fonkelende locatie!

Onze nieuwe plek is een bruisende locatie waar medewerkers plezierig kunnen werken. Waarin we gefaciliteerd worden om elke dag een beetje beter te worden en van waar we jou optimale aandacht geven. Maar wat is belangrijk voor een bruisende locatie? Een locatie kan je doelen ondersteunen. Wil je medewerkers stimuleren om vaker bij de klant te zijn, wat heb je dan aan statische werkplekken? Werk je agile of via de scrummethode, zorg dan voor de juiste faciliteiten en ruimtes. Voor ons is het belangrijkste dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en dat de locatie ze in hun werk ondersteunt.

Sfeerimpressie van onze nieuwe locatie

nieuw-kantoor-buitenaanzicht

Een fijne, goed bereikbare werkplek
Hartje centrum, midden in de dynamiek van de stad, daar waar het bruist. En dat past bij Fonkel! Onze nieuwe locatie is goed bereikbaar en dicht bij het OV. Net als in ons werk gaat het niet om luxe, maar om kwaliteit. In een apart gedeelte, ons werkcafé, komen werken, ontmoeten, communiceren en lunchen samen.

Open, transparant en ruimtelijk
Een transparante, ruimtelijke locatie stimuleert wendbaarheid in het werken. Fysieke barrières maken plaats voor veel glas en openheid. Dit zorgt ervoor dat onze onderlinge communicatie snel is. Stel je ons bijvoorbeeld een vraag, dan kunnen we snel reageren. De locatie draagt eraan bij dat we binnen 24 uur antwoord op je vragen kunnen geven.

Voor elk type werk een geschikte flexplek
Onze werkplekken zijn geheel flexplekken. Dat is een bewuste keuze: iedereen kan de werkplek kiezen die bij zijn/haar werk van die dag past. Concentratie nodig? Dan zijn er rustige werkplekken. Een dynamische omgeving nodig en interacties opzoeken? Dat is er ook!

Ingericht voor agile werken
De inrichting is gebaseerd op ontmoeting van en samenwerking tussen disciplines, om je de beste service te kunnen leveren. Details in de inrichting ondersteunen onze agile manier van werken. We hebben een aparte scrum-ruimte met whiteboards op de muren. Het is dé plek om dagelijks en wekelijks met het team de progressie te bespreken. In videoruimtes maken we gebruik van de nieuwste technieken om met je te communiceren.

BENIEUWD NAAR ONZE LOCATIE EN MANIER VAN WERKEN?

Fonkel helpt ondernemers in heel Nederland en we ontmoeten je graag op jouw locatie. Ben je benieuwd naar hoe wij een locatie gebruiken voor (samen)werken en ben je een keer in de buurt van Zwolle? Maak een afspraak en kom bij ons langs. De koffie staat altijd klaar!

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Inloggen
zet-je-vakantie-energie-in-voor-je-ondernemingin-memoriam-de-traditionele-cijferrapportage