Marius Aankoopmakelaar

Marius Aankoopmakelaar

Betrokken aankoopmakelaar,

uitblinker in

vertrouwen

Marius Vervoordeldonk van Marius Aankoopmakelaar begeleidt zijn klanten bij één van de belangrijkste en meest spannende trajecten in hun leven: het zoeken, vinden en kopen van een toekomstig huis.

Een aankoopmakelaar bemiddelt bij het kopen van een huis. “Zeker in de huidige markt kan dit een bijzonder stressvol traject zijn”, zegt Marius. “Mijn taak is om die zorg weg te nemen, om valkuilen in het traject te tackelen en de kopers te begeleiden in het hele proces. Zo kan mijn klant zich focussen op de belangrijkste vraag: ‘Heb ik een klik, wordt dit mijn nieuwe huis?’ Het gaat in mijn onderneming veel over huizen, maar vooral over mensen!”

Lees verder>>

“Tot voor kort beschouwde

ik een accountant

als een noodzakelijk kwaad.

Nu als een betrokken zakenpartner!”

Marius Vervoordeldonk van Marius Aankoopmakelaar

Grondige kennis van zaken

Marius is trots dat hij als aankoopspecialist de aankoopmakelaardij als losse dienstverlening in zijn regio mede op de kaart heeft kunnen zetten. Met Marius Aankoopmakelaar legt hij de lat voor zichzelf hoger en gaat hij nog meer voor kwaliteit: meer tijd investeren in de klant en diens verhaal, met als doel écht persoonlijke dienstverlening.

Marius: “Waar je als aankoopmakelaar vroeger mee ging naar een bezichtiging, de waarde bepaalde, de koopovereenkomst en leveringsakte controleerde, is het een veel intensiever en omvangrijker traject geworden in de huidige markt. Daarin horen verschillende disciplines naadloos in elkaar over te gaan; regie is het sleutelwoord geworden. In plaats van makelaar ben ik veel meer een personal assistant geworden op het gebied van wonen en alles wat daar bij hoort.”

“Ik heb soms tot diep in de avond klanten aan de lijn over de meest uiteenlopende, soms zeer persoonlijke, onderwerpen. Die zijn soms enkel vaag gerelateerd aan het huis dat ze gaan kopen of hebben gekocht”, zegt hij. “Dat betekent dat mijn klanten mij, in de relatief korte periode dat we elkaar hebben leren kennen, volledig vertrouwen. Ik dwing mezelf er regelmatig toe om stil te staan bij hoe bijzonder dat eigenlijk is. Het is dan ook de basis van mijn onderneming en werkwijze.”

Quotes van onze andere klanten

  • ”Top, super, ideaal, ik zou het iedereen aanbevelen”
  • ”Thanks again for the intro yesterday. It was very useful and I am very impressed with your services!”
  • ”Voor het eerst in een paar jaar tijd ben ik onder de indruk van mijn accountant.”
  • ”Bijzonder om te merken hoe snel en correct zaken worden opgepakt en afgehandeld!”
  • ”Ik vind jullie echt 'cool'”
  • ”Dat is nog eens een persoonlijke aanpak van de accountants!”
  • ”Fonkel is onze persoonlijke coach, bij het bepalen van de strategie, die we willen volgen voor ons bedrijf”
  • ”Ik zou Fonkel omschrijven als 'betrouwbaar, vakkennis, duidelijk, altijd bereikbaar', kortom met recht uitblinkers in hun vak. Enorm blij dat we voor jullie hebben gekozen.”
  • ”Eindelijk een normale en leuke accountant, absoluut tevreden”

Uitblinken in vertrouwen

Vertrouwen en regie is het sleutelwoord voor Marius. “Het is belangrijk dat klanten vertrouwen in mij hebben en mij de regie laten nemen. Echter, om uit te blinken in wat ik doe, moet ik ook vertrouwen in mijn klant hebben. Alleen dan ontstaat er een succesvolle samenwerking of zelfs synergie. Dat is wat mij betreft het belangrijkste voor een succesvol resultaat. Indien dit vertrouwen er over en weer niet is, moeten we niet met elkaar in zee gaan.”

“Hetzelfde geldt voor mijn samenwerking met Fonkel. Met mijn vorige accountant had ik alleen contact over de jaarcijfers en af en toe over een vraag van mijn kant. Met Fonkel heb ik het gevoel dat ik als ondernemer belangrijker ben dan mijn onderneming”, zegt Marius. “Dit vind ik terug in het persoonlijke contact, de oprechte interesse in en aandacht voor mij en mijn onderneming en het onderlinge vertrouwen dat er is. Het idee van uurtje-factuurtje is volledig overboord. Dat is een verademing voor me. We hebben echt meerdere keren per week contact, ook over niet cijfer-gerelateerde zaken. Door die samenwerking en werkwijze is er een totaalrelatie ontstaan. Tot voor kort beschouwde ik een accountant als een noodzakelijk kwaad. Nu als een betrokken zakenpartner!”

Marius geeft aan dat Fonkel hem over de gehele linie meer zekerheid biedt, mede door de gebruiksvriendelijke digitale omgeving. Marius: “Deze online omgeving stelt me in staat om realtime te monitoren hoe mijn eigen onderneming ervoor staat op ieder gewenst moment. Dat geeft mij inzicht en rust, waardoor ik me kan concentreren waar het om gaat: de relatie met mijn klanten.”

Hoe helpt Fonkel jou uitblinken?

Marius: “Zoals ik mijn klanten help, zo helpt Fonkel mij. Met vertrouwen als onderlegger van samenwerking. En dat helpt mij om alle focus die ik heb aan mijn klanten te besteden. Fonkel bespaart mij tijd door veelvuldig (kort) contact, ze geven me inzicht in mijn financiële situatie als ik dat wil en vervullen de rol van vraagbaak als ik in het duister tast. Dit overigens in alle lagen van de onderneming; van medewerker tot eigenaar.”

Alexandra

In 5 stappen gemakkelijk en eenvoudig overstappen naar Fonkel.

Download mijn uitgebreide Overstapplan.

In 5 stappen gemakkelijk en eenvoudig overstappen naar Fonkel.

Download mijn uitgebreide Overstapplan.

Alexandra

Waar spreken we af?

Marius heeft aan Fonkel een stevige partner, maar hoe zit het met de stevigheid van jouw bedrijf? Waar zou je meer over willen weten? Waar ben je naar op zoek? We houden van een goed gesprek. Waar spreken we af?

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Inloggen