En nu op naar die eerste plek! The Yuki Awards

Fonkel is voor de tweede achtereenvolgende keer genomineerd voor The Yuki Awards. We grepen net naast de hoofdprijzen, maar we zijn ontzettend trots dat we met de ‘Operational Excellence Award’ en de ‘Customer Intimacy Award’ in de top 3 zijn geëindigd! Dat is een uitstekende prestatie als je bedenkt dat er meer dan 400 Yuki partners zijn.

Signaleren en doorvoeren

Het Fonkel team heeft de plek niet voor niets behaald. We zijn ambitieus en werken elke dag aan vooruitgang voor een hoge klanttevredenheid en optimalisatie van het proces. Dat vraagt om een houding waarbij we onszelf uitdagen om verbeterpunten te signaleren en vlot door te voeren. Fonkel streeft, samen met Yuki, naar een maximaal geautomatiseerde administratie. Zo kan de aandacht worden gegeven aan de ondernemer. Het één kan immers niet zonder het ander.

Geen uitdaging uit de weg

Deze manier van werken zorgt voor een snelle groei van het Fonkel team. Het daagt ze uit om uit hun comfortzone te stappen en veel nieuwe dingen te leren. We maken het onszelf niet makkelijk, maar gaan graag de uitdaging aan!

Dit past in de accountantswereld van nu én straks. Een toekomst die vraagt om digitale tools, daarom werken we samen met Yuki. Tevens ontwikkelen we een nieuwe app die zowel onze klant als onze medewerkers meer inzicht geeft in het samenwerkingsproces.
Fonkel is blij met de nominaties, blij met de gerealiseerde klanttevredenheid maar… we blijven samen altijd zoeken naar een manier hoe het nog beter kan!

 

Eric Yuan ondernemer5 must reads