Fonkel opnieuw genomineerd voor twee Yuki Awards!

Met trots melden wij dat Fonkel als Yuki-partner voor het tweede jaar op rij is genomineerd voor twee Yuki Awards. Dit jaar heeft Fonkel nominaties in de wacht gesleept voor de Customer Intimacy Award én de Product Leadership Award. 

Bij Customer Intimacy gaat het om uitblinken in klanttevredenheid en snelheid in het verwerken van transacties. Dit is een zeer mooie nominatie: waar ben je als onderneming zonder je klanten? De Product Leadership Award gaat om het optimaal gebruik van de kwaliteitsmonitor. Als Fonkel zijn we superblij met deze waardering. Een hele gave teamprestatie en een mooie basis om verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen!

Op woensdag 19 juni worden de Yuki Awards uitgereikt tijdens het Yuki gala 2019.

Samenwerking met Yuki

Fonkel streeft naar moeiteloos ondernemen door boekhoudingen maximaal te automatiseren en het bieden van actuele overzichten van je boekhouding. Wij werken om deze reden samen met Yuki. Met de software van Yuki hoef je als ondernemer alleen documenten en berichten in te scannen en naar ons te verzenden. De verwerking van de documenten gaat automatisch door het intelligente en zelflerende systeem van Yuki. De documenten worden vervolgens gecontroleerd en ingeboekt door een ervaren Fonkel-medewerker. Zo verzekert Fonkel je van een actuele boekhouding én tijdig advies.

een-ode-aan-ondernemersgevoelEric Yuan ondernemer