Yuki boekhouden maakt je miljonair

Toegegeven, ik ben bevooroordeeld als het gaat om Yuki boekhouden. Nadat we met Fonkel dit jaar opnieuw waren genomineerd voor The Yuki Awards in twee categorieën, reed ik na die woensdagavond in juni naar huis met de titel Mister Yuki 2019. Een eer die ik niet zag aankomen, maar dankbaar in ontvangst nam. Ik mag dan die titel hebben; jij kunt nog veel meer opsteken van Yuki boekhouden. De titel verklapt het al, maar boekhouding met Yuki kan je miljonair maken.

Meer dan boekhouding

Ben je daadwerkelijk bekend met oplossingen die je als ondernemer vooruit helpen? De meeste ondernemers die ik leer kennen, hebben een probleem maar weten de oplossing niet. Ze zoeken middelen om hun administratieve werkzaamheden minder arbeidsintensief te maken, maar worden afgeschrikt door de hoge prijzen die grote aanbieders vragen. Of ze zoeken innovatieve oplossingen voor hun administraties, maar komen niet verder dan e-books van ‘de grote vier’ en hun blockchain solutions. Boekhouden met Yuki is daarvoor het perfecte alternatief, want Yuki is een voorloper als het gaat om technologische toepassingen in hun boekhoudsoftware.

Meer doen in minder tijd

Voortbordurend op die moderne boekhoudsoftware, Yuki stelt je in staat meer te doen in minder tijd. Veel van onze klanten zijn zzp’ers en voor hen is ieder uurtje dat ze besteden aan facturen of een aangifte, tijd die ze niet hebben om geld te verdienen. Hoe fijn is het dan om met behulp van de boekhoudsoftware van Yuki toch alle administratieve werkzaamheden snel en foutloos te kunnen verwerken? Een paar features van Yuki op een rij:

  • Zelflerende scan en herkennen van documenten
  • Automatische boekhouding door de Robotic Assistent
  • Yuki app voor scannen, takenlijstjes en communicatie
  • Inzichtelijke dashboards zodat je weet hoe je bedrijf ervoor staat

Hoe maakt Yuki boekhouden je dan miljonair?

Zijn slimme technologie en handige features bij je boekhoudpakket alles wat nodig is om miljonair te worden? Natuurlijk niet! Het is veel belangrijker jouw volledige potentieel tot wasdom te laten komen. Om de kwaliteiten die jij hebt te benutten. En dat is precies wat we bij Fonkel doen. Wij laten jou groeien als ondernemer waardoor je kunt uitblinken. Waardoor je oplossingen en diensten voor jouw klanten kunt bieden met volle aandacht, zo min mogelijk afgeleid door zaken als je administratie. Het pakket dat wij aanbieden, is er volledig op ingericht dat jij je kostbare tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf, net zo lang tot je miljonair bent!

In een volgende blog ga ik in op de voordelen van Yuki, tot op detailniveau. Niet alleen om Yuki de aandacht te geven die het verdient, maar om jou te informeren over de opties die je hebt om jezelf als ondernemer te ontwikkelen.

5 must readsWinst is niet altijd de beste KPI voor jouw onderneming